30 Ekim 2012 Salı

Nar Çiçeği Rengi Elbiseler..

Geçtiğimiz yılın en popüler renklerinden birisi de nar çiçeği kırmızısıydı.. Kıyafetlerden ruj rengine, ayakkabılardan aksesuarlara kadar beğenilerek kullanılan nar çiçeği rengi yine popülaritesini sürdürüyor.. İşte nar çiçeği rengi elbise modelleri..



















Fırfırlı Elbise Modelleri

Romantik ve güzel fırfırlı elbise modelleri....
 

Kırmızı Tonlarında Elbise Modelleri

Kırmızı elbiseler yine çok seksi ve göz alıcı... Gittikleri her ortamda dikkat çekmek isteyenlerin ilk tercihi kırmızı elbiseler.. Uzun, kısa, dar, dantelli veya payetli kırmızı elbiseler sezonun gözdeleri olmaya devam ediyorlar..

Bahar Trendi; Dantelli Elbiseler

Bahar Trendi, Dantelli Elbiseler

Dantel, ince dokusu, ayrıntılı yapısı, desenleri ve görüntüsüyle çok değerli bir kumaştır. Elle dokunan dantel zaman alıcı ve dikkat gerektiren bir sanattır. Bugünlerde kadınlar kendi dantellerini yapmaya ihtiyaç duymuyorlar sade kumaşlar gibi satın alınıp romantik ve seksi kıyafetler ediniyorlar.












































Elbise kadın giyiminin en feminen parçasıdır özellikle de dantelden yapılmışsa.. Bu kumaş yakın zamana kadar sadece gece elbiselerinde kullanılıyordu. Bu tür parçalar için Marc Jacobs, Sandro, Net-a-porter veya Priestley's vintage gibi markalara bakabilirsiniz. Fakat moda dünyası sürekli değiştiği ve yeniliklere açık olduğu için dantel gece elbiselerinden çıkıp günlük yaşamın giysileri arasında da kendine yer buldu..



Topshop veya Warehouse elbiselerine baktığımızda bu elbiseler koyu renkli opak çoraplarda blazer veya deri ceketlerle harika görüneceklerdir. Bu elbise çok yönlü olabilir; bir park yürüyüşünde, bir brunch etkinliğinde veya bir davette harika bir aksesuar görevi üstlenebilir. Yalnızca bir dantel elbise bunu yapabilir.



Renklilerine sıra geldiğinde açık renkli olanları en popüler.. Onlar çok romantik ve narin görünümlü gece ve gündüz içinde mükemmel seçimler.. Diğer taraftan siyah bir dantel elbise ise çok sofistike.. Özellikle dantelden yapılmış küçük siyah bir elbise gardrobunuzda mutlaka bulunmalı.. Eğer gerçekten seksi bir şeyler istiyorsanız kırmızı renklere gidin ama aksesuarlara dikkat etmelisiniz tabi en dikkat çekici yerde olmak istemiyorsanız. Eğlenceli birşeyler istiyorsanız yeşile ne dersiniz? Mod Cloth'dan bir elbise muhtemelen istediğinizi verecektir...

Egzersiz Sırasında Yapılan 8 Hata!

Yaptığınız onca egzersize rağmen kilo veremiyor musunuz? O zaman, bu maddeleri gözden geçirmenizde fayda var!

Hayatınıza daha sağlıklı ve formda bir vücutla devam etmek için egzersiz kaçınılmaz... Fakat yapılan basit egzersiz hataları ile bu süreci kendinize işkence haline getirmeyin! Bu işi ne kadar çok yaptığınız değil, ne kadar kaliteli yaptığınız önemli.

Her şeyin bir anda olmasını beklemeyin!
Daha ilk başladığınız dakika kilolarca ağırlık kaldırarak kendinizi yormayın. Yavaş yavaş, ısınarak sporunuza başlayın. Yoksa egzersizden soğursunuz.

Kadınlar İçin En Riskli 5 Hastalık!

Uzmanlar kadın sağlığını en çok tehdit eden hastalıkları belirledi. İşte o tehlikeli liste.

Hastalıklar, kadınlarda ergenlik çağıyla başlıyor, takip edilmezse bazıları üreme çağında bazıları da menepoz öncesi ve sonrası dönemde ortaya çıkıyor.

İşte dikkat edilmesi gereken 5 hastalık....

Acıbadem Fulya Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Hüsnü Görgen, en sık rastlanan beş kadın hastalığını anlattı ve tedavileri hakkında bilgi verdi.

Aşkın Vücudunuza Etkileri..

Aşık olduğunuzda vücudunuzdaki ve iç dünyanızdaki değişimleri fark etmemeniz mümkün değil. Yapılan araştırmalarda ortaya konan gerçek ise vücudun aşk iksiri sağladığı. İşte aşkın vücudunuzda sağladığı değişimler...

Farklı hormonlar aynı anda farklı etkiliyor
Aşık olan kişiler kalbin daha hızlı çarpması, yüzün kızarması ve ellerin terlemesi gibi tepkiler veriyor. Bu durumdan vücutta salgılanan dopamin, noradrenalin ve feniletilamin sorumlu. Dopamin yoğun mutluluk, yoksunluk ve bağımlılıkta önemli rolü oynuyor. Madde ve bazı ilaç bağımlılıklarında da etkili bir hormon. Noradrenalin adrenaline benziyor. Adeta ayakları yerden kesiyor ve kalp çarpıntısına neden olup heyecan yaratıyor. Aynı zamanda dikkat, kısa süreli hafıza, hiperaktivite, uykusuzluk ve hedefe yönelik davranıştan sorumlu. Yüksek dopamin seviyeleri noradrenalin ile ilişkili.


Çiçeklerin Aşk Dili

Çiçeklerin aşk dili

Özel günlerde sevgilinize çiçek armağan etmeyi alışkanlık haline getirenlerden misiniz? Eğer öyleyse ne mutlu sevdiğinize ama ona vereceğiniz çiçeğin aşk dilini mutlaka bilmeniz gerekiyor.

Her çiçekle bir duyguyu ifade etme şansına sahipsiniz. Çünkü çiçeklerin her biri farklı bir duyguyu ifade ediyor.

Uzmanlara göre, Açelya nefse hakimiyeti, Pembe veya Kırmızı Akasya da, güzellik, zarafet ve inceliği simgeliyor ve "Seni beğeniyorum" manasına geliyor.

Erkeğin Sizden Sıkılmasının 5 Nedeni

Kadınların istemeden de olsa yaptıkları ve erkekleri onlardan soğutan davranışlar vardır.

Her soruya cevap vermesini beklemek: Erkek arkadaşınız konuşmayı sizin kadar sevmeyebilir. Zaten erkeklerin konuşmayı, kadınlar kadar sevmediği bilinen bir gerçektir. Kadınlar da bu konuda erkeklerin üstüne oldukça gitmektedir. “Neden sustun?”, “Neden konuşmuyorsun?” gibi sorularla üstüne giderseniz, erkeği, kendinizden tamamen uzaklaştırırsınız.

Sürekli aramak: Erkek arkadaşınızı çok seviyor ve ne yaptığını merak ediyor olabilirsiniz. Fakat bu sevgi ve merak duygunuz onu günde 20 defa aramayı gerektirmez. Çünkü hiçbir erkek, sevgilisinin günde 20 defa kendisini telefonla aramasından ve kontrol eder gibi yaklaşmasından hoşlanmaz. Bu davranış erkekler için oldukça rahatsız edici bir davranıştır.

Doğal Cilt Bakımı Yapmak

 Cildinize çok iyi gelecek ve yiyebileceğiniz kadar güvenli olan bu tariflerle genç ve güzel bir cilde sahip olabilirsiniz.

Makyaj malzemelerinizin tadı nasıl?
Tonik, temizleme ürünü, deodorant veya rujdan söz ediyoruz… Vücudumuza sürdüğümüz her şeyi tüketiriz, tabii kozmetikler ve diğer cilt bakım ürünlerinde bulunan zararlı kimyasallar da dahil…

Bir dakika durun! Makyajınızı yapmadan ya da cilt bakımınıza geçmeden, losyon, tonik veya temizleyicinizi kullanmadan önce bunları yiyip yiyemeyeceğinizi bir düşünün…

Cevabınız ‘hayır’ ise bunları da cildinize sürme konusunu tekrar düşünün. Cildimiz aracılığı ile de besinleri ve toksinleri tüketiriz ve bunlar yediklerimizden çok daha zararlı olabilirler. Sindirim ortamımız yediğimiz bazı kimyasallar dolayısıyla bozulur. Bu kimyasallardan bazıları cilt yoluyla doğrudan lenf sistemi, dolaşım sistemi ve hücrelere girerler…

Bakımlı Cildin Püf Noktaları

İşte bakımlı cildin püf noktaları...

Sadece estetik açıdan değil sağlık açısından da cildimizin temizlik ve bakımına özen göstermek, yaşımız ilerledikçe oluşacak kırışıklık ve deformasyon gibi problemlerin önlenmesi bakımından çok faydalıdır. Aksi takdirde UV ışınları, makyaj, serbest radikaller, sigara, stres, hava değişimleri ve yanlış beslenme cildimizi olumsuz yönde etkiler ve genç yaşta olmamıza rağmen yorgun ve solgun görünmemize neden olur.

Cildimizin canlılığı,parlaklığı ve diriliği en önemli sağlık göstergelerindendir. Dolayısıyla 20'li yaşlardan itibaren her bayanın temizlik, bakım ve koruma amaçlı olarak ayda bir kez cilt bakımı yaptırması çok faydalıdır.

Genç Bir Cilt İçin Yapmanız Gerekenler




















Sağlıklı genç ve güzel görünmenin sırrı pürüzsüz ve ışıltılı bir ciltten geçiyor.

Hepimiz pürüzsüz, kusursuz bir cilt yapısıyla dünyaya geliriz. Bunun değerini çok iyi bilmeli, cildimize ihtiyaç duyduğu gerekli bakımı ve özeni göstermeliyiz. Yaşantımızın her gününde sağlıklı, genç, pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde sahip olmak için, cilt bakımına gerekli özeni göstermemiz gerekiyor.

Doğru bir cilt bakımı uygulamasının ilk ve en önemli adımı cilt tipini doğru analiz etmekten geçiyor. Cilt yapısını iyi değerlendirebilmek için gerekli olduğu takdirde uzmanlardan destek alınması gerektiğini belirten Esteworld Plastik Cerrahi Hastaneleri Dermatoloji Uzmanı Dr. Eylem Acar Özer, "Cilt tipinizi belirledikten sonra cilt bakımı konusunda yapılması gereken en temel işlemler; cildi iyi temizlemek, nemlendirmek, güneşten ve diğer çevresel faktörlerden korumaktır.

Cilt Temizliği Önerileri


Cilt Temizliği İçin Öneriler

Temizleme;

Rutin cilt bakımının ilk adımı temizlemedir. Cildinizi makyaj, yağ ve kirden arındırmak için her sabah ve her akşam mutlaka temizleyiniz. Cilt tipinize uygun bir temizleyici kullandığınızda cildinizin doğal nemini koruyabilirsiniz.

Tonikleme;
Tonik, temizlemenin ardından ciltte kalan yağ ve kirden cildi arındırır. Aynı zamanda dolaşımı hızlandırır ve cildi ferahlatır. Tonik sıkılaştırıcılar, aynı etkiye sahiptirler; fakat etki düzeyleri farklıdır. Tonik normal ciltler için,sıkılaştırıcılar ise yağlı ciltler için kullanılmalıdır.

El Bakımı Yapmak

Ellerimiz bizim en değerli hazinemizdir. Her zaman göz önünde bulunan ellerin bakımı ise sandığımızdan çok daha kolay! İşte el bakımının püf noktaları...

Ellerinize bakın ve ne gördüğünüzü kendinize itiraf edin.

Güzel ve bakımlı eller bir kadının sahip olması gereken bir özelliktir. Erkekler birlikte oldukları kadınların ellerine her zaman özen göstermesinden hoşlanır.

Elleriniz hakkınızda birçok şey söyler. Hayatınızı nasıl yaşadığınızı, vücudunuzu sevip sevmediğinizi ve hatta ne tür bir işte çalıştığınızı bile ellerinize bakarak anlamak mümkündür. Ellerimiz de bizimle beraber yaşlanır; ancak bakımlı eller her zaman etrafımızdakilerin dikkatini çekecektir.

Oje Renklerinin Anlamları

Giyimimizi tamamlayan aksesuarlar gibi makyajımızı tamamlayan ojeler dillenirse biz neler söylerler?

Pembe
Oje rengini pembe olarak belirleyen bir kadın sıcak, eğlenceli, seksi ve cesurdur. Kendilerinden emin aynı zamanda göz alıcı olan bu kadınlar bu parlaklığı dengelemek için ayak parmalarında nötr renkler kullanmalılar.

Sarı
Benzersiz bir stil duygusu olan süper kadınlar için harika bir renk. Sarı ojelerinizi kısa jean şortlar, ışıltılı tişörtlerle tamamlayabilirsiniz.

Mercan
Yaz için hazır olan ve aşk kadınları için mercan bulunmaz bir renk. Mercanın mutluluğu hem sizi hem etrafınızdakileri etkileyecektir. Şık ve rahat kıyafetler seçmelisiniz.

Oje Sürme Yöntemleri


Oje Sürme Teknikleri
Bayanlar ellerinin bakımlı ve güzel görünmesi için manikür yaptırdıktan sonra mutlaka oje ile el güzelliklerini tamamlarlar. Oje sürülürken yapılacak ufak hatalar kötü görünümlere yol açabilmektedir. Bu tür aksiliklere sebep olmadan el güzelliğinize kavuşmak için önerilerimizden faydalanabilirsiniz.

- Oje fırçasına aldığınız oje miktarının az olmasına dikkat edin. Fırçaya alınan çok miktardaki oje tırnağa uygulandığında kalın bir katman oluşturur, oluşan bu kalın katmanın kuruması daha uzun süre alacağından mümkün olduğunca az oje alınmalı ve tırnağa ince katman halinde uygulanmalıdır.

28 Ekim 2012 Pazar

Seksi Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Bir kadın bakışlarıyla ne istediğini her zaman belli eder! Gözlerinizi ön plana çıkarma zamanı!

Demode göz makyajınızdan uzaklaşıp, yen yapmanın tam zamanı! Gözlerinizle baktığınız her şeyi eritebilirsiniz!

Angelina Jolie, Scarlett Johnson gözlerini en iyi kullanan ünlülerden ...

Kusursuz bir yüz
Gözleriniz ne kadar harika olursa olsun; mor göz altı halkaları ve kusurların öne çıktığı cilt gözlerinizi geride bırakır. Cildinize uygun fondöteni seçin. Beyaz yerine, ten rengi kapatıcılar tercih edin.

Mavi Gözlüler Nasıl Makyaj Yapmalıdır?

Mavi gözlülere makyaj tavsiyeleri olan güzellik uzmanları, bu tavsiyelerin dikkate alınması doğrultusunda mavi gözlü hanımların güzelliklerine güzellik katacaklarını söylemekteler. Mavi gözlü olmak bir ayrıcalıktır ve siz bu ayrıcalığı en iyi şekilde kullanmak istiyorsanız işte sizlere makyaj önerileri;

Mavi gözlüler nasıl makyaj yapmalı?

Mavi gözlü bayanlar için en uygun göz farı renkleri, gümüş altın ve menekşedir. Bu renkler güzel gözlerinizi daha da güzel ve dikkat çekici yapacaktır. Lavanta ve taba rengi de mavi gözler için son derece uyumlu renkler arasındadır. Eğer ki gözlerinize farklı bir hava katmak istiyorsanız o zamanda canlı bir mavi renk kullanmanız gerekecek.

Dikkat çekici gözlere sahip olmak için turkuaz, hafif yeşil, nane yeşili, canlı pembe ve fuşya kullanın. Buğulu bir görünüm içinde kullanmak istediğiniz far rengini siyah ile karıştırın.

Gün içerisinde tüm göz kapağınıza gümüş renk uygulayabilirsiniz. Ayrıca lavanta rengi de tüm göz kapağına uygulanarak günlük olarak kullanılabilir. Menekşe, koyu gri, ve kömür rengi de özel geceler için çok uygun olacaktır. Kesinlikle gözlerinize maskara uygulamayı ihmal etmeyin.

Yeşil Gözlüler Nasıl Makyaj Yapmalıdır?


Gözlerinizin yeşilini ortaya çıkartmak için makyajda kullanmanız gereken renklerin neler olduğunu biliyor musunuz? Eğer cevabınız olumsuz yani hayır ise, işte sizlere yeşil gözlerinizin güzelliğini öne serecek makyaj önerileri. Üstelik bu öneriler güzellik uzmanlarının tavsiyesidir…

Yeşil gözlüler nasıl makyaj yapmalı?

Yeşil bir göz kalemini elinize alın ve alt kirpiklerinize birkaç defa sürün. Ardından gözlerini açıp kapatın ki renk üst kirpik diplerinize de bulaşsın. Sonra tekrar kalemi alt kirpik diplerinize uygulayın ve rengi vurgulayın.

Yeşil renkli göz kalemini alt kirpik çizginize de uygulayın. Ardından altın renginde bir göz kalemini elinize alarak aynı işlemi bu renkle de yapın. Daha sonra far fırçası ile renkleri dağıtın ki buğulu bir görünüm elde etmiş olun.

Maskara ile kirpiklerinizi belirginleştirin. Kıvamlı ve koyu renkli kirpikler için siyah renk tercihiniz olsun. Daha sonra pembe tonlarında bir ruj ile dudaklarınızı renklendirin.

Kahverengi Gözlüler Nasıl Makyaj Yapmalıdır?

Kahverengi gözlüler nasıl makyaj yapmalı, makyajda hangi renkleri kullanmalı ve makyaj yaparken nelere dikkat etmeli tüm merak ettiklerinizi detayları ile birlikte açıklıyoruz hanımlar. Göz renginiz ile uyumlu olan renkler ve bu renkleri doğru kullanma teknikleri sizlerle…

Kahverengi gözlüler nasıl makyaj yapmalı?

Gözlerimiz yüzümüzün en odak noktası olmasından dolayı özeni en fazla hak edendir. Bakışlara anlam katmak için kahverengi gözlü hanımlar doğal tonlardan yana olmalılar. Bej, mor, haki, zeytin yeşili, kahverengi ve mavi gözlerinizin güzelliğini en çok ortaya çıkartacak far renklerindendir. Ayrıca bakır ve altın renginin de size çok yakışacağından emin olabilirsiniz.

Pembe ve leylak rengi kesinlikle size göre değildir hanımlar. Bu renkler en fazla uzak durmanız gereken far renklerindendir. Ancak herkes için bunu söylemek yanlış olur. Çünkü pembe ve leylak renginin çok farklı tonları yakışabilir. En doğru seçimi yapmak için tüm renk tonlarını denemelisiniz. Ancak riske girmemek için özellikle pembeden uzak durun.

Göz kalemi seçiminiz de siyah ve kahverengi dışında olmamalıdır. Ancak gözleriniz küçük olmasından şikayet ediyorsanız işte o zaman bakır, lacivert ve gümüş rengini kullanabilirsiniz.

Türkan Şoray Göz Makyajı Nasıl Yapılır?


















Türkan Şoray kadar muhteşem gözleriniz olmasını ister miydiniz? Bunun için sadece birkaç tüyoya ihtiyacımız var ve işte malzemeler;

1. Beyaz göz kalemi (olmazsa olmaz)
Göz kaleminizde hafif sim etkisini hissedin.

2. Siyah göz kalemi
Kalemin ucunun kalın olmasına özen gösterin. Kullanımının daha kolay olmasını sağlıyor.

3. Eyeliner
Yine kalın uçlu bir eyeliner kullanırsak kusursuz bir görünüm elde etmiş oluruz.

Seksi Ayakların Sırları



 Bakımlı kadın bir bütün olarak bakımlı demektir. Ayaklarınız da bedeninizin önemli bir parçası olduğuna göre, ayak bakımınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.Yaz geldi terlikler, sandaletler giyilmeye başlandı. Düzenli olarak ayak bakımı yapmamız ve oje kullanmamız gerekiyor.

Seksi bir ayağın sırları nelerdir ?

*Temizlik en önemli kural
*Kötü kokuları ortadan kaldırmalıyız
*Topuklarda çatlaklar olmamasına özen gösterelim
*Her gece yatmadan krem sürmeyi ihmal etmeyelim
*Yarısı çıkmış bir oje erkeklerin hiç hoşuna gitmiyor
*Ojelerimizi sık sık yenileyelim
*Giydiğimiz ayakkabıların ayağımıza tam oturduğundan emin olalım
*Haftada bir ayak maskesi uygulayalım
*Ayak tırnaklarımızı çok uzun bırakmayalım
*Ayaklar için üretilmiş olan nemlendiricileri kullanalım

Tırnak Bakımı Önerileri


 Gün içinde pek çok iş için ellerimizi kullanırız. Bunu yaparken de farkında olmadan tırnaklarımıza zarar veririz. İşte güzellik uzmanlarının, bakımlı tırnaklara sahip olmak için günde sadece birkaç dakika ayırıp yapmamızı istedikleri güzellik önerileri…

Güzel görünmek için yalnızca şık giysiler, hoş bir makyaj ve saç modeli yeterli değil. Bunların hepsi bir bütünün parçaları. Tırnaklarınız bakımlı ve düzgün değilse, bu bütün eksik kalır. Güzel tırnaklara sahip olmak için mutlaka kuaföre gitmeniz gerekmiyor, biraz zaman ayırarak kendiniz de kolayca tırnak bakımı yapabilirsiniz.

Güzel Bir Vücut İçin Öneriler..


Güzellik hemen her kültürde ve statüde kadının vazgeçilmezi… Güzellik salonları kadınlar için ikinci adres… Ancak yeterince parası ve zamanı olmayanlar için de mucizeler var. Hem de evde düşük maliyetli güzellik sırları…

Cilt bakımı, saç bakımı, vücut bakımı, manikür, pedikür ya da epilasyon kadının vazgeçilmez kürleridir.
İşte size evde bitkilerle yapabileceğiniz birkaç öneri…

MÜKEMMEL BİR VÜCUDUN SIRRI

Fırçalayın: Banyoya girmeden önce selülit yumrularını azaltmak ve kan dolaşımını hızlandırmak için cildinizi fırçalayın.

Güzelliğin Sihirli Önerileri..

















Doğal görünmek istiyorsunuz ama kendinizi kendi halinize bırakıyorsanız.

Tamamen bir strateji hatasında bulunuyorsunuz diyebiliriz. Doğal ve güzel görünen bayanlar erkeklerin her zaman aklını başından almıştır. Siz de böyle olmak istiyor ama bu konuda yardıma ihitiyacınız varsa,

İşte size bakımlı ama doğal olmak için 7 altın kural:

Güzel olduğunuza inanın
Kendine güvenen bir kadından daha doğal ve daha güzel ne olabilir ki?

Mükemmel Cilt İçin 5 İpucu

Hiçbir şey sabah uyandığınızda yüzünüzde belirmiş kırmızı bir sivilce kadar moral bozucu olamaz. Sivilce ve siyah noktalar sadece gençlerin sorunu gibi görünse bile yaşı ilerlemiş pek çok kadın hala bu küçük canavarlarla savaşmaya devam ediyor. Stres ve kötü beslenmenin tetiklediği sivilceler yüzünüzü ele geçirmeye çalışıyorsa doğal önerilerimize kulak verin…

Susuz Kalmayın

Günde iki litre su içmek en klasik sağlık mitlerinden biridir. Vücudunuz ve cildiniz için en etkili ilaç öncelikle bir bardak sudur. Su vücudunuzdaki toksinleri temizler ve cildinizi nemlendirir. Eğer su içmekte zorlanıyorsanız sürahinizin içine birkaç dilim limon atarak suyunuzu tatlandırabilirsiniz.

Tüyo: Günde 8 bardak su içmeye başladıktan sonra yüzünüzü incelemeye alın. İlk hafta sivilceleriniz daha kötü görünmeye başlayabilir. Korkmayın, bu suyun işe koyulduğunun göstergesidir. İkinci haftada cildiniz toksinlerden kurtuldukça sonucu fark edeceksiniz.

Cilde İyi Gelen Çiçek Özleri


















Parfüm ve kozmetik sektörünün olmazsa olmazı çiçeklerin, vitamin ve cildi koruyucu aktif bileşenler içerdiğini biliyor muydunuz? Vücudunuzun ve saçlarınızın sağlıklı ve güzel görünmesi için, doğanın iyileştirici ve koruyucu gücünden faydalanmanız gerekmektedir.

Herbalist Tarkan Güveloğlu’nun derlediği çiçek özleri ve faydaları ile çiçeklerden gelen mucizeyi cildinize taşıyın.

Papatya
Çiçekleri provitamin A, C ve E vitamini içeren papatyanın iyileştirici ve antiseptik özelliği bulunur. Ciltteki kızarıklıklara ve tahrişe iyi gelir, cildi yatıştırır. Papatya özlü kremler ciltteki pullanmaları giderir. Alerjik cilde sahip olanlara rahatlıkla kullanabilir. Saçların rengini açar ve hızlı uzamasını sağlar.

27 Ekim 2012 Cumartesi

Naz Elmas'ın Güzellik Sırları

Naz Elmas'ı çok beğenirim.. Avrupai güzelliği, renkli gözleri, narin görüntüsüyle televizyon dünyasının en güzel yüzlerinden biri.. Bakalım güzellik sırları nelermiş Naz Elmas'ın?

Yeni sezonda bir dizide yine başrol oynayacak olan Elmas, diziye ait ayrıntı anlatmıyor. Naz Elmas, güzellik sırlarını ise Instyle dergisinin Haziran sayısında anlattı...

* Bir kadını, güzel kadın yapan nedir?

Öncelikle kültürlü ve kendini geliştirmiş olması çok büyük önem taşıyor. Ardından hayata karşı duruşu, yani kendine güveni olması ve elbette bakımlı olması. Bir kadının doğuştan sahip olduğu doğal güzelliği bakımlı olduğunda daha bir ön plana çıkıyor.

"Kırmızı Rujum Olmadan Asla!" / Kate Moss

























Her model gibi güzellik sırrı açıklamaktan hoşlanmayan Kate Moss, bu kez sırlarından bahsetti.

Kırmızı rujum olmadan asla Dünyada milyonlarca kadının ikonu. Stiline ve güzelliğine herkes hayran ama Kate Moss güzellik sırlarını şimdiye kadar neredeyse hiç paylaşmadı. Bir İngiliz Dergisi’ne konuşan Kate Moss, “Doğal güzellikte bir görüntü tercih ediyorum. Ama kız arkadaşlarımla bir yere çıkıyorsam gittiğimiz yere göre biraz göz makyajı ve pırıl pırıl bir kırmızı ruj kullanmayı seviyorum” dedi.

EN MUTLU ANLARIM KIZIM VE KOCAMLA OLANLAR

Kate Moss için makyajın vazgeçilmez unsuru ise gözlerine maskara çekmek. Moss, “Vaktim oldukça yüz bakımı yaptırırım ve çok su içerim” dedi. Dergiye bronz bir tenle poz veren ünlü model, “En mutlu anlarım kızımla ve kocamla vakit geçirdiğim anlar. Yemek pişirmeyi seviyorum ve buna vakit ayırmayı. Benim için hayattaki en önemli şey ailem ve sevgi” dedi. (Daily Mail)


2012'nin En Şık Kadını Kate Middleton

Amerikan Vanity Fair dergisinin her yıl açıkladığı 'en şıklar listesi'nde bu yıl ipi, Cambridge Düşesi Kate Middleton göğüsledi. Buna şaşırmadık, ama listenin devamında sürpriz isimler ve bolca Kraliyet Ailesi üyesi var. İşte yılın en şıkları..

Vanıty Fair dergisinin her yıl hazırladığı ve moda dünyasında heyecanla beklenen 2012'nin en şık giyinenleri açıklandı. Bana sorarsanız, bu yılın 'şıkları' yaratıcılık ve özgünlüklerinden ziyade, ortama uygun giyinmeleri ve 'dikkat çekmek yerine dahil olmaları' üzerinden notlandı. Listede uluslararası arenada, sıradışı kostümleriyle dikkat çeken tek isim, marka danışmanlığı yapan Michelle Harper. John Galliano'nun 2000'li yılların başında Christian Dior markası için yarattığı kadınlara benzeyen Harper, İngiliz Daily Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada, "Modayı, kimliğimi anlatmak için kullanıyorum," demişti.

Sizi Sevdiğinin İşaretleri

 Erkek arkadaşınız size istediğiniz gibi değer gösteriyor mu? İşte erkeklerin sizi gerçekten sevdiğini gösteren işaretleri.

-Karamsar düşüncelerinizi unutturur.

-Sizinleyken okadar mutludur ki başka kadınlarla ilgilenmez.

-Sizi önemsediğini gösterir.

-Tuhaf hareketlerinizi çekici bulur.

-Müthiş bir kimyadasınızdır.

-Size herşeyi unutturacak kadar mutluluk verir.

-Tüm zamanını sizinle geçirir.

-Acaba bazen uzlaşamazsak diye düşündürtmez.

-Diğer önceliklerini, sizle geçireceği güne tercih etmez

-Sizinle gelecekle ilgili planlar yapmaya başlar.

-Siz onun için teksinizdir.

İlk Buluşmada Ne Yapmalı? Ne Yapmamalı?


Uzmanından tavsiyeler... İlişki uzmanı Lindsey Unterberger anlatıyor...

Asla yüksekten uçma, gerçekçi ol...
Yeni bir ilişkiye başlamış olabilirsiniz. Veya yeni bir ilişkiye başlamak istiyor olabilirsiniz. Bu en doğal hakkınız fakat gerçekçi olmalısınız. Beklentilerinizi düşük tutun ki, hayal kırıklığına uğramayın. Unutmayın karşınıza beyaz atlı bir prens gelmez hiçbir zaman. Bu yüzden karşınızdaki kişinin çok yakışıklı veya çok zengin olmasını beklemeyin yoksa yandaki kadın gibi evde kalırsınız.

Yeniliklere ve sürprizlere hazır ol...
Yeni bir ilişkide karşınıza çıkabilecek herşeye hazır olmalısınız. Partneriniz evde elektro gitar çalmaktan hoşlanıyor olabilir. Veya çikolata paketlerini toplamak gibi garip bir huyu olabilir. Bunlara hazırlıklı olun.

Kırmızı Dudaklar ve Centilmen






































Kadınlara Küçük Aşk Tavsiyeleri

  
Sizi gece yarısından sonra aramış
İkinizden birisi gece çalışmıyor ise neden aramak için bu saati bekledi? Ona hiçbir şey borçlu değilsiniz geri aramayı bile

Arayacağınız söylediği halde oldukça geç kaldı
Eğer telefonunuzda bir hastane ziyareti esnasında bırakılan sesli bir mesaj bulmazsanız hiçbir özür kabul edilmemeli.

Sarhoş olduğunu tahmin ediyorsunuz
Sarhoşken telefon görüşmeleri çok keyifli gelir. Eğer duygusal bir dürtüyle özellikle siz aklına gelerek yapıldıysa hoş olabilir. Ama sarhoşken sizi arayıp evinize uğramak istediğini söylemeyi alışkanlık haline getirdiyse bu hiç de hoş değil Hatta reddettiğinizde bunu hatırlamayacaktır bile.

Yine aynı şey
Bu üzgün olduğunu söylemek için ilk arayışı değil .Kaç kez daha özür dilemesine ve sonra yine aynı şeyleri yapmasına izin vereceksiniz? Sizi ikna etmesi için aramasından çok daha fazlasına ihtiyacı olduğunu ona gösterin.

Özel Bir Kadın Olmanın Altın Kuralları

Tuttuğunuz günlükleri kendinize saklamanın sizi özel yapmadığı gibi, başkalarının hayatlarını yakından takip etmek de kendinizi özel hissettirmiyor. Fedakar eş, idare eden iş arkadaşı, mütevazı kişilik olmak da bir yere kadar. Özel bir kadın olmanın yolu ise, kendinizi özel hissetmenizden geçiyor... Nasıl mı? İpuçlarımızı adım adım takip edin...

Aynaya bakıp “Günaydın” deyin!
Sabah kalktığınızda ilk 10 dakika kendinizi nasıl hissediyorsanız, günü de aynı ruh haliyle kapatacağınız anlamına gelir. Yanınızda gülümseyerek günaydın diyebileceğiniz kimseniz yoksa, aynaya bakıp en beğendiğiniz gülümsemenizi takının ve kendinize günün ne kadar da aydınlık olduğunu hatırlatarak “Günaydın!” deyin. Bazen sadece kendinizle tartışarak, kendiniz için en doğru seçimi bulmanız gibi, kendinize güzel bir gülümseme eşliğinde söyleyeceğiniz günün ilk sözüyle gününüzün kötü geçme olasılığını tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

Kadınlar Neden Pembe Sever?

“Erkekler maviyi, kızlar da pembeyi sever ve bunun için herhangi birinin ekstra bir çabası yoktur.” diyen araştırmacılar yaptıkları bir çalışmayla cinsiyet-temelli renk tercihleri olduğunu bilimsel olarak göstermek istedi.

Araştırmacılar temelde bu farklılığın; eski çağlarda kadınların toplayıcı oldukları dönemde kırmızımsı renkleri tercih etmesinin, daha olgun ve sağlıklı meyvelerle ilişkili olduğunu buldular.

Herkes İçin Geçerli Olmayan Dokuz Güzellik Kuralı

 Saçınızı her gün yıkayın
Bu genel öneriye uyduğunuz halde saçlarınız parlak ve sağlıklı görünmüyor mu? Uzmanlar uyarıyor: "Sadece saçları çok olan veya sık yağlanan kişilere her gün yıkaması öneriliyor. Kuru ve zayıf saçları olanlar bir kaç günde bir saçlarını yıkamalılar. Saçın doğal nemi ve yağlanması bu saçlar için faydalıdır.

Yüzünüzü fondötenle kaplayın
Yüzünüzdeki izleri veya akneleri kapatmak için yüzünüzün tamamına fondöten sürmeyin. Sadece sorunlu olduğunu düşündüğünüz bölgelere dairesel hareketlerle fondöten sürün ve kapatın. Yüzünüzün diğer alanları doğal haliyle kalsın.

Tırnaklarınızın etrafını çevreleyen ölü deriyi kesin
Bu herkes için geçerli değildir. Tırnaklarınızın etrafını çevreleyen ölü deri tırnaklarınızı zararlı bakterilerden korur. Çok keserseniz tırnaklarınızda enfeksiyon olabilir. Eğer bunlar dışarı çıkmışsa ya da batıyorsa bu kısımlarını nazikçe kesebilirsiniz.

10 Adımda Daha Seksi Olun..

Kendinize Güvenin...
Kendine güvenmek, seksi olmanın en önemli koşulu. Başkalarının seksi olduğunuza inanmalarını istiyorsanız, öncelikle kendinize inanmanız ve güvenmeniz gerekiyor.

Vücudunuzla barışık olun...
Seksi olmak sadece seksi bir vücutla olmaz. Aynı zamanda vücudunuzu sevmekle olur. Unutmayın ki, siz vücudunuzu sevdikçe ve onunla barışık oldukça, kendinizi daha çok sevecek ve daha seksi hissedeceksiniz.

Spor yapın...
Seksi bir vücuda sahip olmak için mutlaka düzenli olarak spor yapın. Günde yarım saat koşu veya evde yapacağınız egzersizler formunuzu korumak için yeterli olacaktır. Vücudunuzun şekle girmesi ve yağlarınızın erimesi size oldukça seksi bir görünüm kazandıracaktır.

Güzelliğiniz Uzun Süre Solmasın!

Ojelerinizin tırnaklarınızdan çabuk çıkmasından yakınıyorsanız, keşke saç rengim hemen solmasa diyorsanız ve makyajınızı sürekli tazelemekten sıkıldıysanız işte size hayatınızı kolaylaştıracak birkaç küçük öneri...

Ojeniz tırnaklarınızda daha uzun süre kalsın..

Temizlik malzemeleri, makyaj temizleyicisi, saç ürünleri ve güneş kremi vb. ojeli tırnaklarınıza zarar verebilir. Bunun önüne geçmek için temizlik yaparken, saçınızı boyarken eldiven kullanın. Ojenizin ömrü de dolmuş olabilir. Renk tonu, parlaklığı, kuruma süresi oje kullanıldıkça azalır. Ojenizi altı ayda bir yenileyin.

25 Ekim 2012 Perşembe

Vanessa Paradis'in Romantik Makyaj Stili

O, Johnny Depp'in kalbini çalan kadın. Bunun güzelliği sayesinde olduğunu düşünebilirsiniz fakat Vanessa, sahip olduğu güzelliğin yanında büyük bir romantizm, masumiyet ve gizem barındırıyor. Güzel şarkıcı insanları nasıl etkileyebileceğini iyi biliyor. Tabiki Johnny Depp'i etkileyen de bu güzel kadından başkası değil. Onu bu kadar çekici yapan belki Fransız yanıdır; fakat kabul etmeliyiz ki o, çok büyüleyici biri.. Geçmiş ve gelecek Vanessa'da benzersiz bir şekilde birleşti. Onu şarkıcılık ve oyunculuk performanslarıyla tanıyabilirsiniz. Gerard Depardieu onun için şöyle diyor: "Onun sarfettiği güce çok şaşırıyorum. O, büyük bir oyuncu olmak için gereken herşeye sahip."

Fakat uzun zamandır Johnny Depp'i büyüsü altında tutmayı nasıl başardı? Doğal cazibesinin yanı sıra, bayanların bildiği gibi, güzel özelliklerinin altını çizmeyi biliyor. Doğal olmayı seviyor bu yüzden de abartılı makyajdan uzak duruyor. Bazen dudağındaki kırmızı ruj, yoğun göz makyajı dikkat çekebilir fakat genellikle Vanessa , makyaj çantasını fazla kullanmıyor. Geçen zaman artık Vanessa'nın yüzünde ve cildinde kendini göstermeye başladıysa da o bunu nasıl kapatacağını iyi biliyor. Yüzüne başarılı bir şekilde dağıttığı biraz föndöten, kırışıklıklarını kapatmasına yardımcı oluyor. Vanessa, genç ve taze bir görüntü kazanmak için yanaklarına elma tazeliği veren pembe allık uyguluyor. Gözleri için şarkıcı, çoğu kez maskara ve eyeliner oyunlarını denemeyi seviyor. Güzel gözlerini vurgulamak içinse gözün alt kapağının içine eyeliner uyguluyor. Eyelinerı çok sade ve yumuşak bir şekilde sürüyor. Güzel şarkıcı kedi gözü makyajını tercih etmiyor. Gözlerinin boyutuyla oynamayı sevmiyor. Vanessa, göz kapaklarına gri göz farı uygulamayı seviyor, gri göz farına uygun bir maskarayla da göz makyajını tamamlıyor. Gerçekten çok sade bir makyaj!

Sarışınlar İçin Güzellik Sırları

















Sarışınlar İçin güzellik Sırları..

Sarışın bayanların sarışınlar için özel makyaj teknikleri hakkında bilgi sahibi olmaları gerekiyor. Yüz makyajı ve göz makyajı konularında ipuçları ile sarışınlar da daha dogal makyaj yapabilirler. Çünkü sarışın bayanların makyaj yaparken cilt rengi ve saç rengi gibi faktörleri gözönüne almaları faydalıdır. Özellikle fondöten seçimi sarışınlar için çok önemlidir. Sarışınların cilt renginin özelliklerini dikkate almadan cilt renginin çok altında veya üstünde renk kullanmaları kisinin görünümünü dogallıktan uzaklastırır. Dogal sarışınlarin özellikle sarı tonlarda fondöten kullanması gerekiyor..

Kızıl Saçlılara Özel Makyaj Önerileri

Eğer kızıl saçlarınız varsa ve ten renginiz açıksa makyaj yaparken bu detaylara dikkat etmeniz gerekiyor...

Kızıl saçlı kadınlar genellikle doğal bir güzelliğe sahiptirler. Eğer sizin de kızıl saçlarınız ve açık bir ten renginiz varsa, bu doğal güzelliği bozmamaya özen göstererek makyaj yapmalısınız. İşte, güzelliğinize güzellik katacak birkaç ufak makyaj önerisi

Fondöten seçerken
Makyajın en önemli unsurlarından biri olan fondöteninizi seçerken pembe veya kırmızı bazlı değil, sarımtırak ya da şeftali tonlarında bir fondöten tercih etmelisiniz. Ayrıca cildinizin rengi çok açıksa mutlaka güneşin zararlı ışınlarından güzelliğinizi koruyabilecek bir ürün tercih etmelisiniz.

Göz makyajı için
Göz makyajınızı yaparken kesinlikle siyahlardan uzak durmalısınız. Siyah rimel ya da göz kalemi yerine, kahverengi ya da mürdüme yakın tonları kullanmanız saç ve ten renginizle çok daha uyumlu olacaktır. Far rengi olarak da bej, camel, bal rengi ya da altın tonlarını tercih edebilirsiniz.

Kahverengi Saçlılara Makyaj Önerileri

















Saçlarınızın ışıltısını ancak yaptığınız makyaj öne çıkarabilir! İşte kahverengi tonları için makyaj önerileri...

Güzel görünümün en önemli tamamlayıcılarından biri olan saçlarınızın rengi, söz konusu makyaj olduğunda da çok daha büyük bir önem kazanıyor. Peki, sezonun en gözde saç rengi olan kahverengi saçlara sahipseniz, makyaj yaparken nelere dikkat etmelisiniz?

Gözlerinizle Uyumlu Renkler
Eğer siz kahverengi saçlı ve kahverengi gözlüyseniz, göz makyajınızı yaparken kahve ve lila tonlarını, mavi gözlüyseniz altın pırıltıları ve kahverengi göz kalemlerini, yeşil gözlü iseniz de mor farlarla siyah göz kalemlerini kullanmayı tercih etmelisiniz. Elbette rimel sürmeyi de unutmamalısınız.

Teninizle Uyumlu Renkler
Pastel pembe tonlar hiç size göre değil. Ne ruj ne de allık rengi olarak. Siz daha canlı renkleri tercih etmelisiniz. örneğin kırmızı tonlarında bir ruj ve şeftali tonlarında bir allık yüzünüzün güzelliğini ortaya çıkaracaktır.

Giyiminizle Uyumlu Renkler
Eğer kahverengi saçlarınızın arasında sarı röfleler varsa, o zaman pembe tonlarını tercih edebilirsiniz. Ancak eğer saçlarınıza kırmızılar attırdıysanız, o zaman pembe fikrini aklınızdan çıkarın. Siyah tonları sizin için çok daha uygun olacaktır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...