27 Ekim 2012 Cumartesi

10 Adımda Daha Seksi Olun..

Kendinize Güvenin...
Kendine güvenmek, seksi olmanın en önemli koşulu. Başkalarının seksi olduğunuza inanmalarını istiyorsanız, öncelikle kendinize inanmanız ve güvenmeniz gerekiyor.

Vücudunuzla barışık olun...
Seksi olmak sadece seksi bir vücutla olmaz. Aynı zamanda vücudunuzu sevmekle olur. Unutmayın ki, siz vücudunuzu sevdikçe ve onunla barışık oldukça, kendinizi daha çok sevecek ve daha seksi hissedeceksiniz.

Spor yapın...
Seksi bir vücuda sahip olmak için mutlaka düzenli olarak spor yapın. Günde yarım saat koşu veya evde yapacağınız egzersizler formunuzu korumak için yeterli olacaktır. Vücudunuzun şekle girmesi ve yağlarınızın erimesi size oldukça seksi bir görünüm kazandıracaktır.


Sık sık duş alın...
Vücut yorgunluğunu üzerinizden atmak ve suyun vücudunuza temasını sağlamak sizi rahatlatacaktır. Uzmanlara göre vücut gözeneklerinin açılması vücudun daha fazla oksijen almasını sağlıyor. Bu da kişinin rahatlamasını sağlıyor. Ayrıca duştan sonra temizlenmiş bir vücut her zaman daha seksidir unutmayın.


İpeksi ve yumuşak iç çamaşırı giyin...
İç çamaşırınızın teninize değerken oluşturduğu ipeksi dokunuş hissi sizi baştan çıkarmaya yetecektir.

Renk seçimine dikkat edin...

Uzmanlar kırmızı rengin karşı cinsi etkilemede büyük etkisi olduğunu söylüyor. Azgın boğaların kırmızıya neden saldırdıklarını bir düşünün. Partnerinizin de azgın bir boğa olmasını istiyorsanız kırmızı tonda bir çamaşır tercih edin.

Etkileyici koku...
Araştırmalar vücut kokusunun karşınızdaki kişiyi etkilemede çok önemli olduğunu gösteriyor. Binlerce kadın ve erkek partnerlerini doğru koktukları için çekici bulduklarını itiraf ediyor.

Kısık sesle konuşun...
Partnerinizle konuşurken ses tonunuzu olduğundan daha kısık hale getirin. Kısık tonda bir fısıltı erkeğin ruhuna işler ve sizi arzulaması için yeterli bir sebeptir.

Doğal ve sade olun...
Her zaman doğal ve sade görünün. Daima 'kendiniz' olun ve yapmacık hareketlerden kaçının. Doğallık karşı cinsi etkileyen en büyük etkenlerden birisidir. Aşırı makyaj yapmayın. Aşırı makyaj sizi daha güzel yapmak yerine tam aksine itici hale getirebilir unutmayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...