25 Ekim 2012 Perşembe

Kızıl Saçlılara Özel Makyaj Önerileri

Eğer kızıl saçlarınız varsa ve ten renginiz açıksa makyaj yaparken bu detaylara dikkat etmeniz gerekiyor...

Kızıl saçlı kadınlar genellikle doğal bir güzelliğe sahiptirler. Eğer sizin de kızıl saçlarınız ve açık bir ten renginiz varsa, bu doğal güzelliği bozmamaya özen göstererek makyaj yapmalısınız. İşte, güzelliğinize güzellik katacak birkaç ufak makyaj önerisi

Fondöten seçerken
Makyajın en önemli unsurlarından biri olan fondöteninizi seçerken pembe veya kırmızı bazlı değil, sarımtırak ya da şeftali tonlarında bir fondöten tercih etmelisiniz. Ayrıca cildinizin rengi çok açıksa mutlaka güneşin zararlı ışınlarından güzelliğinizi koruyabilecek bir ürün tercih etmelisiniz.

Göz makyajı için
Göz makyajınızı yaparken kesinlikle siyahlardan uzak durmalısınız. Siyah rimel ya da göz kalemi yerine, kahverengi ya da mürdüme yakın tonları kullanmanız saç ve ten renginizle çok daha uyumlu olacaktır. Far rengi olarak da bej, camel, bal rengi ya da altın tonlarını tercih edebilirsiniz.


Allık seçimi
Yüzünüze hafif renk vermek için kullanacağınız allığınızın rengini seçerken, şeftali tonlarını tercih edebilirsiniz. Kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülükse, bronz tonları kullanmak. Mümkünse makyajınızı yaparken bu tonlardan uzak durun.

Ruj seçimi
Kırmızı ruj sürmek sizin için biraz riskli. Ancak bazı kırmızı ruj tonları kızıl saçlılara çok yakışabiliyor. Dolayısı ile, eğer kırmızı ruj sürmek istiyorsanız, bunun için vakit ayırıp, hangi tonun size yakışacağını bulmanız gerekiyor. Eğer riske girmek istemiyorsanız, dudak renginize yakın, bej ve şeftali tonlarındaki rujlar size çok yakışacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...