30 Ekim 2012 Salı

Erkeğin Sizden Sıkılmasının 5 Nedeni

Kadınların istemeden de olsa yaptıkları ve erkekleri onlardan soğutan davranışlar vardır.

Her soruya cevap vermesini beklemek: Erkek arkadaşınız konuşmayı sizin kadar sevmeyebilir. Zaten erkeklerin konuşmayı, kadınlar kadar sevmediği bilinen bir gerçektir. Kadınlar da bu konuda erkeklerin üstüne oldukça gitmektedir. “Neden sustun?”, “Neden konuşmuyorsun?” gibi sorularla üstüne giderseniz, erkeği, kendinizden tamamen uzaklaştırırsınız.

Sürekli aramak: Erkek arkadaşınızı çok seviyor ve ne yaptığını merak ediyor olabilirsiniz. Fakat bu sevgi ve merak duygunuz onu günde 20 defa aramayı gerektirmez. Çünkü hiçbir erkek, sevgilisinin günde 20 defa kendisini telefonla aramasından ve kontrol eder gibi yaklaşmasından hoşlanmaz. Bu davranış erkekler için oldukça rahatsız edici bir davranıştır.


Düşüncesiz olmak: Türk toplumunda hesabı sürekli erkek öder. Fakat erkek, hesabı ödemekten bir rahatsızlık duymasa da bunu sanki “göreviymiş gibi” hissettiren kadından hiç hoşlanmaz. Kendini tamamen kullanılıyor hisseder. Kadın, bazı zamanlarda hesabı ödemeyi teklif etmelidir.

Her şeye ağlamak: Erkeklerin rahatsız olduğu önemli davranışlardan biri de bir kadının ağlamasıdır. Çünkü yanında ağlayan bir kadın, erkek için üzücü ve sıkıcı bir durumdur. Ayrıca bir kadın olur olmaz her şeye ağlıyorsa, erkek o kadından tamamen soğur ve dürüstlükten de vazgeçebilir. Her şeye ağlayan bir kadın, erkeğini yalana iter.

Emirler vermek: Erkeklere içlerinden geldiği gibi davranma şansı tanıyın. Çünkü siz onları yönlendirmediğinizde, onları daha çok kazanmış olacaksınız. Tüm programı önceden yapıp, uyması için ona baskı yaparsanız erkeğinizi kaçırırsınız.

Ne çok sıkın, ne de çok serbest bırakın! Kural bu!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...