24 Ekim 2012 Çarşamba

Birbirinden Güzel Balo Elbiseleri


Mini balo elbiseleri yine genç kızların gözdesi.. Balolarda şıklık yarışına girecek olan genç kılzlara bir çok seçenek sunuluyor...






















Mint yeşili balo elbiselerinde bu yıl en çok tercih edilen renklerden biri olacak..Üst bölümü ve alt bölümü farklı renkteki elbiseler renkli sevenlerin yardımına  koşacak..

















Parlak kumaşlı elbiseler balolara ayrı bir hava katacak..Beyaz elbiseler yine en masum seçenek olmaya devam edecekler..

















Bordo tonlarındaki payetli elbise davette en çok dikkat çekmek isteyenlere hitap edecek..Pembenin her tonundan elbiseler genç kızlara en çok yakışan elbiseler olacaklar..

















Popüler gül desenlerini elbiselerde bol bol görmeye devam edeceğiz..Gül desenli kırmızı elbise hem romantik hem de iddialı bir seçim olacak..

Tüllü elbiseler yine baloların gözdesi olmaya devam edecekler..Tek omuzlu elbiseler dikkati omuzlara ve kollara çekecek..


















Lacivert ve mavi tonlarındaki elbiseler bu yıl en çok tercih edilenlerden olacaklar..Açık renkli fırfırlı elbiseler vücudun güzelliğini gözler önüne serecek..

Siyah elbiseler ister dar olsun ister kabarık, ister tül olsun ister payetli yine baloların en gözde elbiseleri olacaklar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...