19 Ocak 2013 Cumartesi

Beren Saat Stili, Beren Saat'in Stili, Beren Saat'in Elbiseleri

Beren Saat'in Stil Yolculuğu

26 şubat 1984 doğumlu, Beren Saat, balık burcudur. Ankara'da düyaya gelmiştir.

Boyu ve Kilosu: 1.67cm – 50kg
Saç ve Göz Rengi : Kumral – Yeşil

Favori rengi mor olan güzel oyuncu dans etmekten ve sinemaya gitmekten hoşlandığını söylüyor. Köpeğinin ismi Bitter'miş.

TED Ankara koleji mezunu, Başkent Üniversite'sinde işletme okumuştur. "Türkiye’ nin Yıldızları" adlı yarışmaya katıldı. Programda keşfedilen Beren Saat'in sonraki projesi "Aşka Sürgün" dizisi oldu. "Aşka Sürgün" dizisinde masum güzel "Zilan"ı canlandırdı. Ardından "Hatırla Sevgili" ile büyük izleyici kitlesine sahip oldu. "Aşk-ı Memnu" dizisinde "Bihter" karakterini canlandıran Beren Saat giyim tarzı ve makyajı ile de çok konuşuldu.

Yasak bir aşkın kahramanını canlandıran Beren saat bir çok tartışma ve iddia ile karşı karşıya kaldı. Aşk-ı memnu dizisinde canlandırdığı Bihter'den kadınlık hakkında bir çok deneyime ve bilgiye sahip olduğunu söyledi. Haber com sitesindeki bir röportajda birçok konu hakkında yorum yaptı. "Bihter" karakterinin kendisi için çok eğlenceli olduğunu söyledi. Nedeni Bihter’in kişiliğinin çok değişim göstermesi ve bu sayede eğlenceli bir karakter olması.. Bihter'in giyim tarzını çok hoş bulduğunu da sözlerine ekledi. Günlük yaşamında Bihter kadar bakımlı olmaktan ve göze çarpmaktan hoşlanmadığını da sözlerine ekledi. Diziye, gününün neredeyse tamamını harcadığını söyleyen Beren Saat, ayna karşısında saatlerini harcayan biri olmadığını söyledi.

Bihter'in yasak aşkı Behlül (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Bihter (Beren Saat) arasındaki sevişme sahnesi çok konuşuldu. Beren'in bu sahne için "Aslında bu kadar büyütülmesinin bir anlamı olmadığını hatta bu sahneyi benim dışında Hülya Avşar canlandırmış olsa bu kadar tepki almazdı” dediği öğrenildi.

Saat 09:00 da dizi setine gittiğini eve dönüşünün 23:00 24:00 gibi olduğunu söylüyor.

Kanal D'de yayında olan yeni dizisi “Fatmagül'ün Suçu Ne? “ de daha fazla yorulduğunu; Aşk-ı Memnu dizisini rahatlık yönünde özlediğini ifade ediyor.

Beren saat "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde rol icabı tecavüze uğrayan genç bir kızı canlandırıyor. Beren'in‚ tecavüz sahnesi için psikolojik destek aldığı haberleri çıkmıştı.

Her iki dizide de kendinden bir hayli söz ettiren Beren Saat, oynadığı karakterlerin giyim tarzı birbirinden çok farklı olmasına rağmen trend olmayı başarıyor. Bihter'ken kolyesi, Bihter yüzüğü, Bihter elbisesi, Bihter ayakkabısı ile satış rekorları kırıyordu. Şimdi de Fatmagül’ün mavi boncuklu kolyesi revaçta. Ne giyse olay oluyor.

Beren Saat resimlerini incelediğimizde masum bir simaya sahip olduğunu görüyoruz. Kanatsız bir melek olarak da tabir edebiliriz.

Beren Saat’in en son oynadığı cips reklamında giyim stili ve göz kamaştıran saçları ile de büyük ilgi topladı.

Beren Saat'in Giyim Stili
















































Bihter'in Dillere Destan Kıyafetleri






















Beren Saat İntikam ;)

3 yorum:

  1. boyunun 167 oldugunu sanmıyorum. 162 veya 164 dedigini hatırlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazının o kısmı alıntı ve evet bana da daha kısa boylu geliyordu =)

      Sil
  2. ben de boyunda emin olamadım. ama yine de güzel kdaın Beren. ben buna bayıldım :)
    http://www.fashionbosphorus.com/index.php/beren/beren/?pid=257

    YanıtlaSil

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...