25 Ekim 2012 Perşembe

Vanessa Paradis'in Romantik Makyaj Stili

O, Johnny Depp'in kalbini çalan kadın. Bunun güzelliği sayesinde olduğunu düşünebilirsiniz fakat Vanessa, sahip olduğu güzelliğin yanında büyük bir romantizm, masumiyet ve gizem barındırıyor. Güzel şarkıcı insanları nasıl etkileyebileceğini iyi biliyor. Tabiki Johnny Depp'i etkileyen de bu güzel kadından başkası değil. Onu bu kadar çekici yapan belki Fransız yanıdır; fakat kabul etmeliyiz ki o, çok büyüleyici biri.. Geçmiş ve gelecek Vanessa'da benzersiz bir şekilde birleşti. Onu şarkıcılık ve oyunculuk performanslarıyla tanıyabilirsiniz. Gerard Depardieu onun için şöyle diyor: "Onun sarfettiği güce çok şaşırıyorum. O, büyük bir oyuncu olmak için gereken herşeye sahip."

Fakat uzun zamandır Johnny Depp'i büyüsü altında tutmayı nasıl başardı? Doğal cazibesinin yanı sıra, bayanların bildiği gibi, güzel özelliklerinin altını çizmeyi biliyor. Doğal olmayı seviyor bu yüzden de abartılı makyajdan uzak duruyor. Bazen dudağındaki kırmızı ruj, yoğun göz makyajı dikkat çekebilir fakat genellikle Vanessa , makyaj çantasını fazla kullanmıyor. Geçen zaman artık Vanessa'nın yüzünde ve cildinde kendini göstermeye başladıysa da o bunu nasıl kapatacağını iyi biliyor. Yüzüne başarılı bir şekilde dağıttığı biraz föndöten, kırışıklıklarını kapatmasına yardımcı oluyor. Vanessa, genç ve taze bir görüntü kazanmak için yanaklarına elma tazeliği veren pembe allık uyguluyor. Gözleri için şarkıcı, çoğu kez maskara ve eyeliner oyunlarını denemeyi seviyor. Güzel gözlerini vurgulamak içinse gözün alt kapağının içine eyeliner uyguluyor. Eyelinerı çok sade ve yumuşak bir şekilde sürüyor. Güzel şarkıcı kedi gözü makyajını tercih etmiyor. Gözlerinin boyutuyla oynamayı sevmiyor. Vanessa, göz kapaklarına gri göz farı uygulamayı seviyor, gri göz farına uygun bir maskarayla da göz makyajını tamamlıyor. Gerçekten çok sade bir makyaj!



Vanessa makyajında ve görüntüsünde bilindik Fransız imajından asla vazgeçmiyor. Kırmızı halıda ise bu Fransız görüntüsünün yanına nezaket ve cazibesini eklemeyi unutmuyor. Vanessa, kendine neyin yakışacağını iyi biliyor. Gerek makyajında gerekse kıyafet seçiminde hep yüksek puan almasının nedeni bu.. Gri göz farı ile yeşil gözlerini nasıl vurgulaması gerektiğini, pembe allık ile yüzünü genç ve taze gösterebileceğini bilen Vanessa başarılı makyajıyla adından söz ettiriyor. Vanessa'nın makyajında yaptığı tek değişiklik ruj rengi. Kırmızı ruj ise onun için mükemmel bir seçim, romantik makyajını vurgulamasına yardımcı oluyor. Vanessa her zaman doğru seçimler yaparak cazibesini artırmayı başarıyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...