25 Ekim 2012 Perşembe

Kahverengi Saçlılara Makyaj Önerileri

















Saçlarınızın ışıltısını ancak yaptığınız makyaj öne çıkarabilir! İşte kahverengi tonları için makyaj önerileri...

Güzel görünümün en önemli tamamlayıcılarından biri olan saçlarınızın rengi, söz konusu makyaj olduğunda da çok daha büyük bir önem kazanıyor. Peki, sezonun en gözde saç rengi olan kahverengi saçlara sahipseniz, makyaj yaparken nelere dikkat etmelisiniz?

Gözlerinizle Uyumlu Renkler
Eğer siz kahverengi saçlı ve kahverengi gözlüyseniz, göz makyajınızı yaparken kahve ve lila tonlarını, mavi gözlüyseniz altın pırıltıları ve kahverengi göz kalemlerini, yeşil gözlü iseniz de mor farlarla siyah göz kalemlerini kullanmayı tercih etmelisiniz. Elbette rimel sürmeyi de unutmamalısınız.

Teninizle Uyumlu Renkler
Pastel pembe tonlar hiç size göre değil. Ne ruj ne de allık rengi olarak. Siz daha canlı renkleri tercih etmelisiniz. örneğin kırmızı tonlarında bir ruj ve şeftali tonlarında bir allık yüzünüzün güzelliğini ortaya çıkaracaktır.

Giyiminizle Uyumlu Renkler
Eğer kahverengi saçlarınızın arasında sarı röfleler varsa, o zaman pembe tonlarını tercih edebilirsiniz. Ancak eğer saçlarınıza kırmızılar attırdıysanız, o zaman pembe fikrini aklınızdan çıkarın. Siyah tonları sizin için çok daha uygun olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...