30 Ekim 2012 Salı

Bahar Trendi; Dantelli Elbiseler

Bahar Trendi, Dantelli Elbiseler

Dantel, ince dokusu, ayrıntılı yapısı, desenleri ve görüntüsüyle çok değerli bir kumaştır. Elle dokunan dantel zaman alıcı ve dikkat gerektiren bir sanattır. Bugünlerde kadınlar kendi dantellerini yapmaya ihtiyaç duymuyorlar sade kumaşlar gibi satın alınıp romantik ve seksi kıyafetler ediniyorlar.












































Elbise kadın giyiminin en feminen parçasıdır özellikle de dantelden yapılmışsa.. Bu kumaş yakın zamana kadar sadece gece elbiselerinde kullanılıyordu. Bu tür parçalar için Marc Jacobs, Sandro, Net-a-porter veya Priestley's vintage gibi markalara bakabilirsiniz. Fakat moda dünyası sürekli değiştiği ve yeniliklere açık olduğu için dantel gece elbiselerinden çıkıp günlük yaşamın giysileri arasında da kendine yer buldu..



Topshop veya Warehouse elbiselerine baktığımızda bu elbiseler koyu renkli opak çoraplarda blazer veya deri ceketlerle harika görüneceklerdir. Bu elbise çok yönlü olabilir; bir park yürüyüşünde, bir brunch etkinliğinde veya bir davette harika bir aksesuar görevi üstlenebilir. Yalnızca bir dantel elbise bunu yapabilir.



Renklilerine sıra geldiğinde açık renkli olanları en popüler.. Onlar çok romantik ve narin görünümlü gece ve gündüz içinde mükemmel seçimler.. Diğer taraftan siyah bir dantel elbise ise çok sofistike.. Özellikle dantelden yapılmış küçük siyah bir elbise gardrobunuzda mutlaka bulunmalı.. Eğer gerçekten seksi bir şeyler istiyorsanız kırmızı renklere gidin ama aksesuarlara dikkat etmelisiniz tabi en dikkat çekici yerde olmak istemiyorsanız. Eğlenceli birşeyler istiyorsanız yeşile ne dersiniz? Mod Cloth'dan bir elbise muhtemelen istediğinizi verecektir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...