27 Ekim 2012 Cumartesi

Güzelliğiniz Uzun Süre Solmasın!

Ojelerinizin tırnaklarınızdan çabuk çıkmasından yakınıyorsanız, keşke saç rengim hemen solmasa diyorsanız ve makyajınızı sürekli tazelemekten sıkıldıysanız işte size hayatınızı kolaylaştıracak birkaç küçük öneri...

Ojeniz tırnaklarınızda daha uzun süre kalsın..

Temizlik malzemeleri, makyaj temizleyicisi, saç ürünleri ve güneş kremi vb. ojeli tırnaklarınıza zarar verebilir. Bunun önüne geçmek için temizlik yaparken, saçınızı boyarken eldiven kullanın. Ojenizin ömrü de dolmuş olabilir. Renk tonu, parlaklığı, kuruma süresi oje kullanıldıkça azalır. Ojenizi altı ayda bir yenileyin.

Saç renginiz daha uzun bir süre canlı kalsın..

Her boyamadan sonra saçın bakıma ihtiyacı vardır. Boyamadan sonraki ilk 24 saat içinde şampuan kullanmayın. Ayda 2 ya da 3 kez bakım maskesi uygulayın. Bu maskerlerde bulunan katyotik polimerler saç tellerini kaplayarak saç renginin korunmasını sağlar. Saç boyasını akıtan şampuanlardan uzak durun. Ayrıca güneşsiz bronzlaştırıcılar, makyaj temizleyicileri de saç renginizi soldurabilir. Yüzünüze herhangi bir ürün uygulamadan önce saçınızı toplayın.

Uzun süre kalıcı makyaj için..

Makyajınızı parmak uçlarınız ile uygulamayın. Çünkü elinizde bulunan doğal yağlar makyaj malzemelerini bozabilir. Makyajınızı sünger ya da fırça kullanarak uygularsanız daha kalıcı olur.

Klasik rujlar çok kremsi ve solmaya eğilimlidir. En dayanıklı dudak rengini, sünger uçlu bir aplikatör ile uygulanan yüksek pigmentli tüp rujlarla elde edebilirsiniz. Çünkü içerisinde uzun süre kalıcı olmasını sağlayan maddeler bulunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...