28 Ekim 2012 Pazar

Mavi Gözlüler Nasıl Makyaj Yapmalıdır?

Mavi gözlülere makyaj tavsiyeleri olan güzellik uzmanları, bu tavsiyelerin dikkate alınması doğrultusunda mavi gözlü hanımların güzelliklerine güzellik katacaklarını söylemekteler. Mavi gözlü olmak bir ayrıcalıktır ve siz bu ayrıcalığı en iyi şekilde kullanmak istiyorsanız işte sizlere makyaj önerileri;

Mavi gözlüler nasıl makyaj yapmalı?

Mavi gözlü bayanlar için en uygun göz farı renkleri, gümüş altın ve menekşedir. Bu renkler güzel gözlerinizi daha da güzel ve dikkat çekici yapacaktır. Lavanta ve taba rengi de mavi gözler için son derece uyumlu renkler arasındadır. Eğer ki gözlerinize farklı bir hava katmak istiyorsanız o zamanda canlı bir mavi renk kullanmanız gerekecek.

Dikkat çekici gözlere sahip olmak için turkuaz, hafif yeşil, nane yeşili, canlı pembe ve fuşya kullanın. Buğulu bir görünüm içinde kullanmak istediğiniz far rengini siyah ile karıştırın.

Gün içerisinde tüm göz kapağınıza gümüş renk uygulayabilirsiniz. Ayrıca lavanta rengi de tüm göz kapağına uygulanarak günlük olarak kullanılabilir. Menekşe, koyu gri, ve kömür rengi de özel geceler için çok uygun olacaktır. Kesinlikle gözlerinize maskara uygulamayı ihmal etmeyin.

Mavi göz makyajı örnekleri..







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...