28 Ekim 2012 Pazar

Kahverengi Gözlüler Nasıl Makyaj Yapmalıdır?

Kahverengi gözlüler nasıl makyaj yapmalı, makyajda hangi renkleri kullanmalı ve makyaj yaparken nelere dikkat etmeli tüm merak ettiklerinizi detayları ile birlikte açıklıyoruz hanımlar. Göz renginiz ile uyumlu olan renkler ve bu renkleri doğru kullanma teknikleri sizlerle…

Kahverengi gözlüler nasıl makyaj yapmalı?

Gözlerimiz yüzümüzün en odak noktası olmasından dolayı özeni en fazla hak edendir. Bakışlara anlam katmak için kahverengi gözlü hanımlar doğal tonlardan yana olmalılar. Bej, mor, haki, zeytin yeşili, kahverengi ve mavi gözlerinizin güzelliğini en çok ortaya çıkartacak far renklerindendir. Ayrıca bakır ve altın renginin de size çok yakışacağından emin olabilirsiniz.

Pembe ve leylak rengi kesinlikle size göre değildir hanımlar. Bu renkler en fazla uzak durmanız gereken far renklerindendir. Ancak herkes için bunu söylemek yanlış olur. Çünkü pembe ve leylak renginin çok farklı tonları yakışabilir. En doğru seçimi yapmak için tüm renk tonlarını denemelisiniz. Ancak riske girmemek için özellikle pembeden uzak durun.

Göz kalemi seçiminiz de siyah ve kahverengi dışında olmamalıdır. Ancak gözleriniz küçük olmasından şikayet ediyorsanız işte o zaman bakır, lacivert ve gümüş rengini kullanabilirsiniz.


Kahverengi göz makyajı örnekleri..







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...