28 Aralık 2012 Cuma

Victoria’s Secret Meleklerinin Saç Modelleri

Güzellikleriyle ünlü Victoria's Secret modellerinin saçları da en az kendileri kadar güzel. Başta Adriana Lima olmak üzere tüm dünyanın gözü önünde olan modeller her zaman bakımlı ve güzel saçlarıyla dikkat çekiyorlar. İşte Victoria's Secret modellerinin beğenilen saç modelleri..

Esmer güzeli Adriana Lima saçlarına hafif açık tonlar uygulayarak renklendiriyor. Genelde uzun saçları tercih eden Lima tercihini doğallıktan yana kullanıyor..















Şu sıralar özel hayatıyla gündemde olan Miranda Kerr de tıpkı Adriana Lima gibi saçlarında her daim doğallıktan yana. Saçlarında doğal saç rengine yakın tonları tecih eden Kerr bakımlı ve güzel saçlarıyla dikkat çekiyor..












Victoria's Secret'in Avrupalı modeli Bregje Heinen tipik bir sarışın.. Heinen sarı saçlarını hacimli modellerle destekliyor..















Victoria's Secret'ın genç modeli Chanel Iman her ne kadar resimde düz ve doğal saç modeli denemiş olsa da genellikle çılgın modelleri tercih ediyor.














Brezilyalı model Alessandra Ambrosio saçlarında doğallığı tercih eden bir başka isim.. Saçlarını röflelerle renklendirmeyi tercih eden Alessandra dalgalı modelleri tercih ediyor..














Victoria's Secret'ın bir başka esmer modeli de Lilly Aldridge.. Esmer güzeli Aldridge saçlarında koyu renkleri tercih ediyor.















Victoria's Secret sarışın modellerinden Candice Swanepoel aslında gerçek bir sarışın değil. Modelliğe ilk başladığı yıllarda kumral  olan model sonradan sarı saç rengini tercih etmiş. Candice sarı saçlarını uzun bırakmayı tercih ediyor.













İngiliz asıllı model Rosie Huntington Whiteley son yılların en çok konuşulan isimlerinden biri. Whiteley sarı ve uzun saçlardan vazgeçemiyor..














Bir başka Brezilyalı model Izabel Goulart uzun ve sağlıklı saçlarıyla dikkat çekiyor.















Bir Brezilyalı model de Ana Beatriz Barros. Doğal saç rengi koyu olan Barros saçlarında açık tonları kullanmayı seviyor.















Victoria's Secret'ın Hollandalı modeli Doutzen Kroes saçlarında değişik renkler ve modeller denemeyi seviyor. Bu konuda cesur olan Kroes davetlerde güzel saçlarıyla göz kamaştırıyor.














Amerikalı model Lindsay Ellingson sarı saçlarıyla dikkat çekiyor. Uzun saçlarını dalgalarla hareketlendiren Ellingson katlı modelleri tercih ediyor.














Victoria's Secret'ın sarışın modellerinden Erin Heatherton sarı ve uzun saçlarından vazgeçemiyor.. Heatherton uzun saçlarının hacimli gözükmesi için katlı modelleri tercih ediyor.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...