30 Aralık 2012 Pazar

Daha Seksi Görünmeye Hazır Mısınız?

Bu basit önerilerle hem şık, hem de seksi görünebilirsiniz...

Şık görünmek ve seksi görünmek arasında oldukça büyük bir fark var. Ama endişelenmeyin, size vereceğimiz basit önerilerle hem şık, hem de seksi görünebilirsiniz...

Birazcık Sutyen Gösterin

Bluzunuzun yakasından sutyeninizin dantelli kısmının biraz görünmesine izin verin. Bu sizi daha da merak edilir ve dikkat çekici kılacak. Tabii abartırsanız, basit görünme tehlikeniz var. Bakın Blake Lively ve Katy Perry ne kadar da şık ve seksi görünüyor.

Desenli Çorapları Deneyin

Bazen ne giydiğiniz, ne çıkardığınızdan daha etkilidir. Artık mahmure kadınları olarak hepimiz biliyoruz ki, seksi olmak için ille de soyunmaya gerek yok. Mini bir etekle bu desenli çoraplardan bir tane giydiğinizde, emin olun çok seksi görüneceksiniz.

Üzerinize Oturan Bir Üstü Kalem Etekle Giyin

Kalem etekleri genellikle gömleklerle giymeye meyilliyiz. Ne yalan söyleyeyim o asil ve ciddi görünüş çok da hoşuma gidiyor. Fakat daha yumuşak ve seksi görünmek için bu sefer de gelin kalem eteklerimizi dar, şık bluzlar ve ince kazaklarla kombinleyelim.

Transparan Bluzları Deneyin

Transparan dedikse, tülden yapılmış gömlekleri giyip dışarı çıkın demiyoruz. Bizim bahsettiğimiz desenli dantel bluzlar. Bu sayede hem teniniz çok fazla görünmeyecek ve gizem yaratacaksınız, hem de çok cesur görüneceksiniz. 

Giydiğiniz Kumaş Dokunma İsteği Yaratsın

Hani bazı kumaşlar vardır ya, insanın içinde mutlaka ona dokunmasını gerektiren bir şey uyandırır. Mesela kalın kadife kumaşlar ve kabartmalı desenli kumaşlar hep bu isteği uyandırır. Düşünün bir kere, bu kumaşlar sizde bu hissi uyandırıyorsa, başkalarında nasıl uyandırmasın.

Rujunuzu Kıyafetinize Uydurun

Eğer önemli bir gece için dışarı çıkıyorsanız, kırımızı bir elbise ve aynı tonda bir ruj sizi çok seksi gösterecektir. Yalnız böyle bir kombinasyonu tercih ederseniz, sakın giysinizi fazla aksesuarla boğmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...