30 Aralık 2012 Pazar

Ufak Oyunlarla Seksi Olmanın Sırrı

Birkaç minik hileyle mükemmel gözükmek sizin elinizde...

Elbette her kadının vücudunda sevmediği bir yer vardır. Düşünün, podyumda gördüğünüz dünyaca ünlü ve harika bir fiziğe sahip olan mankenlerin bile zaman zaman büyük ayaklarından, solgun ciltlerinden veya ince telli saçlarından yakındığını sık sık duyuyoruz! Ancak bu ünlü ve güzel kadınların tümü uzun vadede dikkati en seksi ve güzel yerlerine çekmeyi öğreniyorlar. Ayrıca minik hilelerle kusurlarını gizliyorlar. Siz de bunu uygulamayı öğrenerek, inanılmaz görünebilirsiniz.

TEN

Vurgulayın: Bakımlı ve lekesiz bir ten bir bir kadının en değerli hazinesidir. Bu nedenle onu ihmal etmeyin. The 4 Secrets of Amazing Sex (Muhteşem Seks Hayatının Dört Sırrı) isimli kitabın yazarı Georgia Poster, bunun için yoğun formüllü vücut nemlendiricileri kullanmanızı öneriyor. Yoğun kıvamlı vücut kremleri sayesinde cildiniz pürüzsüz ve parlak duracaktır. Odanızın aydınlatması da bu konuda çok önemli bir faktör, unutmayın ki mum ışığı teninizi olduğundan çok daha güzel gösterir: Bu tür yumuşak ışıklarda cilt daha kadifemsi gözükecektir.

Seksilik katın: Erkek arkadaşınızın gözlerini bütün gece sizden ayırmamasını istiyorsanız, sim içeren bir vücut losyonu kullanın. Ürünün cildinizde yaratacağı ışıltı, sizi her zamankinden daha çekici yapacaktır.

Gizem yaratın: Seksi, dar bir elbise ve yüksek topuklu ayakkabılarınızı giyin. Kıvrımlarınızı ortaya çıkaran ipek iç çamaşırlarını da tercih edebilirsiniz.

GÖĞÜSLER

Vurgulayın: Göğüslerinizin en seksi yeriniz olduğunu düşünüyorsanız, dikkati dekoltenize çekmek için göğüslerinizi yukarı kaldıracak bir sutyen seçmenizde fayda var. Seçim yapmakta zorlanıyorsanız, her zaman seksi ve sofistike duran siyah dantel bir modeli tercih edebilirsiniz. Ancak kesinlikle en önemli nokta, doğru ölçüde bir sutyen satın almanız.

Seksilik katın: Göğüslerinizi beğeniyorsanız, omuzlarınızı geriye atarak oturun ve mümkün olduğu kadar dik durmaya çalışın.

Gizem yaratın: Dikkati, sadece derin V kesimli dekoltelerle çekmek istemiyorsanız, bir alternatifiniz daha var. Dik yakalı, ancak daracık bir üst giyerek de gizemli ve seksi görünmeyi başarabilirsiniz.

KALÇA


Vurgulayın: İlgiyi kalçanıza çekmek için kullanılabilecek en iyi araç seksi iç çamaşırlarıdır. Ancak g-string'lerle kendinizi rahatsız hissediyorsanız, kıvrımlarınızı saran şort kesimli saten bir külot giymeyi tercih edebilirsiniz.

Seksilik katın: Bu sezon hâlâ güncelliğini koruyan dar jean'lerden yardım alabilirsiniz. Üzerinize iyice oturan bu tür bir modeli yüksek topuklu ayakkabılarla birleştirerek sevgilinizin aklını başından alabilirsiniz.

Gizem yaratın: Son aylarda sporu biraz ihmal ettiğinizi düşünüyorsanız pantolon yerine, hatları biraz daha gizleyen dar bir etek giyin. Bu şekilde, fazla bağırmayan bir seksapel yakalayabilirsiniz. 

Kaynak: (Cosmoturk)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...