29 Kasım 2012 Perşembe

Seksi Görünmenin Sırları

10 adımda seksi görünüp tüm dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsanız önerilerimize kulak verin.

Seksi görünmek ve beğenilmek kadınların en büyük tutkularından biridir. Bunun için çoğu zaman saatler harcamak gerekebilir. Seksi olmayı kolaylaştıracak 10 pratik öneriyle artık bu saatler size kalacak. İşte bir kadını anında seksi gösteren 10 pratik öneri…

Dantel
Hiçbir zaman modası geçmeyen ve her zaman kadının seksapelini öne çıkaran dantel, seksi görünmek için önemli bir detaydır. Dantel bir bluz, hırka veya dantel bir elbisenin erkekler üzerinde her zaman önemli bir etkisi vardır.

Dolgun dudaklar
Dolgun dudaklı kadınlar, her dönem erkekler tarafından daha seksi bulunmuştur. Zayıf ve ince dudaklara sahipseniz, iyi bir ruj ve basit bir makyaj hilesiyle dudaklarınızı daha iri ve dolgun gösterilebilirsiniz.

Buğulu gözler
Dumanlı göz makyajı, gözleri iri göstermenin en güzel yollarından biridir. Üstelik bakışlara hüzünlü bir seksapelde katar.

Dekolte
Kıyafet seçiminde aşırıya kaçmayan hafif göğüs veya sırt dekolteli bluz, elbise ya da yırtmaçla seksi bir görünüm elde edebilirsiniz. Dekolte bölgesine sürülecek biraz ışıltılı krem de cazibeyi artıracaktır.

Parfüm
Bir ortamda fark edilmenin en önemli yolu parfümdür. Kokular erkekler üzerinde baş döndürücü bir etkiye sahiptir. Doğru koku ile bir erkeği baştan çıkarmak çok daha kolay olacaktır.

Baş döndüren saçlar
Uzun ve omuzlara dökülen saçların çoğu erkek tarafından oldukça seksi bulunduğu çok bilinen bir gerçektir. Uzun ve bakımlı saçlar erkekleri daima etkiler. Omzu açıkta bırakan veya abiye kıyafetlerde ise toplu saçlar daha etkilidir.

Bakımlı eller
Erkeğin bir kadında en çok dikkat etiği yerlerden biri de elleridir. Temiz ve bakımlı eller daima dikkat çeker. Özellikle kırmızı ve bordo tonlardaki ojeler erkeklerin favorisidir.

Aksesuar
Aksesuar kıyafetin tamamlayıcısıdır. Bir şapka, parlak bir kolye, tek bir yüzük gibi bir aksesuar ile farklı bir etki yaratılabilir. Bazen tek renk ve düz bir elbiseye takılan, gerdanı ışıltıyla dolduran bir kolye veya baştaki şık bir şapka bir kadını ortamın en seksi kadını yapar.

Topuklu ayakkabı
Bir kadının olmazsa olmazıdır topuklu ayakkabılar. Kadını seksi gösteren en önemli aksesuarın da başında gelir. Mümkün olduğunca kadınlar tercihlerini topuklu ayakkabıdan yana kullanmalıdırlar. Çünkü daha uzun bacaklar her zaman daha seksi gösterir.

Kırmızı
Dişiliğin önemli bir parçası kırmızı renktir. Eğer dikkat çekmek istiyorsanız daima kırmızının cazibesine sığınmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...