19 Ocak 2013 Cumartesi

Vanessa Paradis Stili, Vanessa Paradis Elbiseleri

Vanessa Paradis'in Vintage Şıklığı
 
Vanessa Paradis, 1972 yılında Fransa'da doğdu. Henüz 14 yaşındayken seslendirdiği "Joe Le Taxi" şarkısıyla ülkesinde listelere girip tanınmaya başlamıştır. Günümüze kadar 4 albüm çıkaran Vanessa buğulu sesi ve yeteneğiyle müzikseverlerden tam not almıştır.

Aynı zamanda oyunculuk yapan Vanessa, Noce Blanche (1989), Elisa (1995), Un Amour De Sorcière (Cadıca Sevmek) (1997), Une Chance Sur Deux (Yarım Şans) (1998), La Fille Sur Le Pont (Köprüdeki Kız) (1999), Atomik Circus - Le retour de James Bataille (2004), Mon ange (2004) ve L’Arnacoeur (Heartbreaker) (2010) gibi filmlerde başrolde oynadı.

Şarkıcılığının, oyunculuğunun yanı sıra Vanessa'yı bu kadar popüler yapan tabiki özel hayatı. Güzel yıldız 10 yılı aşkın süredir Hollywood'un beğenilen oyuncularından biri olan Johnny Deep ile beraber. Çiftin iki çocuğu bulunuyor. Harika ve uyumlu bir çift olduklarını, birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiren çift buna rağmen evliliğe yanaşmamalarıyla dikkat çekiyor. En son Johnny Deep'in Angelina Jolie ile başrol oynaması ve Vanessa'nın buna tepkisi magazin basınını meşgul etmişti.

Fransa'nın en güzel kadınlarından biri sayılan Vanessa Paradis vintage giyim tarzı ile de şıklığını konuşturuyor. Chanel rujun reklam yüzü olan Vanessa stiliyle göz kamaştırıyor.

Saçlarında değişiklik yapmayı seven Vanessa aslında doğal sarışın. Fakat saçlarında genelde daha koyu renkleri tercih ediyor. Özellikle Johnny Deep ile birlikte katıldığı davetlerde şıklığıyla göz kamaştıran güzel yıldız, modacılardan tam not alıyor.

Vanessa Paradis stil ikonu olma yolunda doğru adımlarla ilerliyor..
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...