27 Ocak 2013 Pazar

Bu Hareketler 'Seni İstiyorum' Demek!

Bir erkeğin kendi sözlerinden çok 'vücudunun sözlerine' dikkat etmek gerekiyor. Kaçamak tavırlar sergilerken, ya da sizi önemsemiyor gibi görünürken aslında onu ne kadar heyecanlandırdığınızı vücudundan anlayabilirsiniz.

Parmak uçları birbirine dönük oturuyorsa vücudunun 'fiziksel reaksiyonlarına' pek güvenemiyor olabilir. Yani onu fazlasıyla heyecanlandırıyorsunuz! Bacakları sallayarak da ereksiyonu kamufle etmeye çalışıyor olabilir.

Siz onun bulunduğu ortama girdiğinizde yüzünde ani bir aşaşkınlık bir ifadesi belirebilir. Tek ya da iki kaşını birden kaldırır. Alnını kırıştırır. Bunun sebebi size bakmaya hazırlanmasıdır. Erkek etkileyici bakışlar için önce hazırlık yapar.

Size beş saniyelik ya da daha uzun keskin bakışlar atıyorsa sizden hoşlandığına rahatlıkla emin olabilirsiniz. Beş saniye bir bakışma için aslında uzun bir süredir, inanmazsanız deneyin!


Bir erkeğin birden fazla tebessüm şekli vardır. Siz konuşurken bakışlarında sizi anlamadığını düşündüren bir ifade varsa, aynı anda da dudakları kapalı bir biçimde hafif bir tebessümle sizi dinliyorsa ilgileniyor, fakat bunu açıkça göstermek istemiyor demektir. Elbette siz her şeyi anlıyorsunuz!
Bu çapkın bir gülümsemedir. 'Şu an aklımdan geçenleri bir bilsen...' anlamına gelmektedir. Çarpık bir gülümsemenin üzerinde sizi süzen gözler vardır.

Bu sizi ilk gördüğünde yüzünde beliren gülümsemedir. Erkekler tanıdıklarını kocaman gülümselerle karşılamayı tercih etmezler, yani bu konuda bizden biraz ayrılıyorlar. Fakat dişlerini size göstererek yaklaşıyorsa ateş bacayı sarmış olabilir!

Sizi gördüğünde yüzünüze eğiliyor mu? Bu öpüşme pozisyonuna yakın bir konumdur. Bunu farkında olarak yapmaz, iç güdüsel bir harekettir. Yüzünüze başını omzuna doğru eğerek bakıyorsa uyaralım, sizi öpmek istiyor!

Bu duruş tabiattaki bütün erkek canlıların dişileri tavlamak için kullandığı bir yöntemdir. Kasıklarını size doğru çevirerek bacaklarını ayırır. Onu suçlamayın, bunu ilkel güdüleri emrediyor!

Ellerini cebine atması da aynı iç güdüyle yapılan bir harekettir. 'Bak burada ne var!' mesajını farkında olmadan karşı tarafa vermeye çalışır.

Sizden hoşlanan bir erkek, kiminle konuşuyor olursa olsun omuzlarının size dönük olmasına özen gösterir. Bedeninin üst kısmını size dönük tutması 'ilgim sana açık' demektir.

İşaretleri takip edin, aşkı yakalayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...