15 Ocak 2013 Salı

Kadınların Hoşlandığı 5 Erkek Tipi

Her kadının arzuladığı 5 erkek tipi..

“Kadınlar ne ister?” sorusu insanlık tarihi kadar eski bir soru. Binlerce yıldır araştırılan hakkında tahminler yürütülen bu sırrı açığa kavuşturmak Sigmund Freud’a bile nasip olmadı ne yazık ki. Ama elimizde birikmiş yığınla bilgi ve deneyimden yola çıkarak hemen her kadının birlikte olmak isteyeceği beş erkek tipini sıralamayı başardık. Buyrun buradan yakın.

1. Bay Romantik İsyankar

Genelde her buluşmaya elinde bir demet çiçekle gelen tiplerdir. Cinsimizin yumuşak yanını kadınlara ispatlamak istercesine naziktiler. Ayışığında ani bir öpücükle kadınları kendilerine bağlamayı bilirler. Bu arkadaşların zayıf yönleri aşk kelimesinin kendisine aşık olan idealistler olmalarıdır. Uzun vadede yaşanan problemler yıpratıcı olabilir.

2) Bay Sofistike

Şık giyinir pahalı restoranlarda yemek yer. Oturmasına konuşmasına dikkat eder ve bir ortama girince hemen dikkat çekmeyi başarır. Üzerinde toplanan ilginin farkındadır ve bunu iyi yönetir. Aile babası olma potansiyeli sıfıra yakındır.

3) Bay Tecrübeli

Kadınların en çok hoşlandığı erkek tiplerinden birisi. Yılların tecrübesiyle hareket eder ve bir kadını mutlu etmeyi çok iyi bilir. Kısa vadede kadınları tatmin etmeyi çok iyi becerse de uzun vadede bel bağlanan tiplerden değillerdir. Çünkü öyle ya da böyle yaşları geçmiştir bir kere.

4) Bay Erkek Adam

Kadınların çantasını taşır adeta bir badigard gibidir. Göğsündeki kıllarla gurur duyan erkek tipidir. Her kadın maçolardan hoşlanır ve bu tip erkeklerde maçoluk standart olarak gelir. Romantik yanları pek güçlü olmadığı için ağladıkları tek şey genellikle tuttukları takımın yenilmesidir.

5) Bay Ortam Çocuğu

Bu tip erkeklerin en büyük özelliği sosyal ortamlarda odak noktası olmalarıdır. Gelişmiş bir mizah anlayışları olduğu için umulmadık anlarda şakalar yaparak ortamı sıcak tutmayı bilirler. Kadınlara iyi vakit geçirmeyi vaat eden türdendirler. Daima ilgi odağı olma isteği de zaman zaman çekilmez boyutlara ulaşabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...